‘Voortvluchtige Minh Nghia Vuong is nog steeds in Rotterdam’

De politie vermoedt dat de voortvluchtige Minh Nghia Vuong ‘Lucky’ nog steeds in de regio Rotterdam verblijft. De politie vermoedt ook dat hij hulp krijgt bij het onderduiken.

Minh Nghia Vuong wordt met spoed gezocht nadat hij op 21 januari op klaarlichte dag op het parkeerterrein bij winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht zijn voormalige schoonmoeder Michel (66) zou hebben doodgeschoten en zijn ex-vriendin Anneke (38) zwaar zou hebben verwond.

Sinds die dag is Lucky op de vlucht en weet hij al een maand uit handen van een groot rechercheteam te blijven. Vuong heeft volgens de politie mogelijk hulp gehad om na het schieten snel weg te komen en om vervolgens uit handen van de politie te blijven. Het vermoeden is dat de helpers uit criminele kringen komen.

Lucky zou bekend staan als een klusjesman die voor allerlei taken wordt ingehuurd, ook voor criminelen. Zo zou hij verschillende criminele groeperingen helpen bij bijvoorbeeld het bewaken van drugstransporten.

Hij zou in de onderwereld onder meer de bijnamen de Chinees en China hebben. De politie sluit niet uit dat Vuong zich vermomt. Ook zou hij regelmatig een bril dragen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Feyenoord

Ik denk niet dat hij nog lang uit handen van de politie zal blijven.