‘Criminele alliantie tegen kroongetuigen’

De onderwereld lijkt steeds meer gezamenlijk op te treden tegen kroongetuigen. Zo gaan er de laatste tijd veel geluiden rond dat criminele organisaties intensief informatie met elkaar delen om kroongetuigen en hun naasten op te sporen.

Er zou zelfs spraken zijn van een criminele alliantie, waarin steeds meer misdaadgroepen zich zouden hebben aangesloten. Volgens een tipgever zou een aanzienlijk bedrag beschikbaar zijn gesteld door de misdaadgroepen om gezamenlijk op te treden tegen kroongetuigen.

Website met foto’s van kroongetuigen

Eerder kwam al in het nieuws dat er een website is opgericht waar geld wordt geboden voor foto’s van familieleden van kroongetuigen. Op de omstreden website staan foto’s van kroongetuigen en familieleden. De website staat op de blockchain om niet uit de lucht te kunnen worden gehaald.

Advocaat Peter Schouten van Nabil B. heeft de politie herhaaldelijk met klem verzocht de site onmiddelijk offline te halen. Dat de site een aantal maanden later nog altijd online is, toont aan dat het niet eenvoudig is om een dergelijke website offline te halen.

Virus

Onlangs is een liedje vanuit de cel uitgebracht door de Amsterdamse rapper Jason L., beter bekend als ‘Djaga Djaga’ en JayJay. In het nummer ‘Virus’ haalt hij hard uit naar kroongetuigen.

De rapper zit een celstraf van 18 jaar uit nadat het hof hem heeft veroordeeld voor betrokkenheid bij een moordaanslag.

guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mark

Weet iemand wat de naam is van die website?

Anoniem
NoName

Foto’s van familie Ebrahim B. staan niet meer op die site sinds hij is doodgeschoten in Spanje. Dus blijkbaar halen ze je weer van die site af als je niet meer leeft.

Sjaakie

Lichtpunt

Escobar

Je moet wel ontzettend dom zijn om kroongetuige te worden. Iedereen die dat heeft gedaan heeft spijt, je wordt meteen de grootste hoertje die er is in het milieu. Reken ook maar niet op de politie, kijk Nabil B, kijk naar verhaal van zijn zussen. Loze beloften om je te beschermen. Familie beschermen willen en kunnen ze niet, ze hebben schijt aan jou. En nu ook weer loze belofte die site uit de lucht te halen, terwij de site nog altijd werkt maanden verder.

Freemyboys

snitches hebben 1 ding gemeen, ze staan los van de realiteit. ze kunnen de gevolgen niet inschatten en gaan altijd uit van een droomuitkomst (win situatie).

dat alles heel anders uitpakt merken ze altijd pas als het al te laat is.

Ratten

ze houden ervan om hun kontje te geven aan scotoe…

Cuba

En daarna zegt de politie, neeeee nog meer vertellen, anders heb je je kontje voor niks gegeven. vertel je meer, zeggen ze weer, nee NOG MEER vertellen, anders heb je je kontje voor niks gegeven en krijg je niks terug. Tot je als snitch dingen moet verzinnen om meer te vertellen aan de politie. Eindstand is, weer hoor je, neeeee beste snitch, je hebt nog niet alles verteld.. je blijft zo door tot je op een dag hoort je broer of zus is doodgeschoten en daarna zeggen ze, beste snitch, alleen wij kunnen je nu beschermen, dus niet stoer doen., blijf je kont geven en accepteer dat het leven van je familie is verwoest, het kan altijd nog erger als we je niet meer beschermen.. dus ssst, je kont geven..

Anoniem

Hahaha zo dus

Marwan

Respect voor Djaga Djaga. Was geen fan van hem, maar zijn laatste pokoe laat zien dat het een echte man is. Goed nummer ook nog.

Anoniem

Freedjaga!!

FreeDjaga

Free DjagaDjaga! Hij laat zien dat het een baas is!! Vuur!!

Feyenoord

Levensgevaarlijke ontwikkeling dit.

Gees

Nederland anno 2022

Fad6

goed zo lekker aanpakken die vieze snitches zelfs als je parra bent op iemand pak het als man aan niet als een trutje dan maar niet achteraf huilen als je fam geveegt word

Boss

Vieze ratten, hard aanpakken

Martin

Ik ben ook tegen kroongetuigen (je weet zelf wat de regels zijn in het milieu en waar je aan begonnen bent), maar er zijn genoeg andere manieren om daartegen te protesteren.

Holy

DjagaDjaga spit vuur

Omerta

Ik ruik een rat.. Huh wie is het?? Even goed ruiken. Ah het is Nabil B. Ik kan die mieterige vieze rat al vanuit mijn scherm ruiken!!!

Strijder

Nabil B., de grootste schande alle tijden.

Anoniem

janken bij die tattas help me

FreeDjaga

Virus!!!

Rob

Minister wil kroongetuigenregeling ook voor lagere straffen.
https://www.crimesite.nl/minister-van-justitie-kroongetuigenregeling-ook-bij-lagere-straffen/

Anoniem

ja voor haar is het lekker makkelijk praten. zij hoeft niet als de kroongetuige haar familie te begraven. laat haar eerst maar lekker zorgen dat de beveiliging in orde is. nu al kunnen ze het niet aan.

Marwan

Kijk die chekkam op de foto.

Hafid

vieze chekkem.. als ik pica had van die chekkem dan had ik zeker gestuurd naar die site..

lijpeshit

lijpe shit

Rocco M3

Snitchen is zo wel het zieligste wat je kan doen.

Haffid Noord

dan ben je gewoon de smerigste van de smerigste bange laffe hoerige nicht als je met sco praat en egoistisch

Bitchesss

OMERTA OMERTA OMERTA, wie zich daar niet aan houd is de lul!!!