Voetballer Ihattaren ontkent te worden bedreigd door criminelen

De Telegraaf schrijft dat voetballer Mohamed Ihattaren afwezig is bij zijn club Ajax omdat hij zou worden bedreigd door criminelen. Ihattaren zelf ontkent dat hij wordt bedreigd.

Ihattaren heeft op Instagram gereageerd op de berichtgeving. ‘Wat kan ik toch soms om de media lachen,’ schrijft hij als reactie bij een story van zijn zus.

In dat bericht staat: ‘Wij hebben niks met criminaliteit en bedreigingen te maken en staan altijd supersterk.’ Het bericht wordt afgesloten met de woorden ‘Healthy & soon back little brother. We are fine. Geloof niet alles.’

Ihattaren ontbreekt bij Ajax sinds de oefenwedstrijd tegen Lokomotiva Zagreb, ruim drie weken geleden. De officiële verklaring van Ajax luidde toen dat de speler niet fit is.

De Telegraaf schreef al eerder over bedreigingen aan het adres van Ihattaren, maar de club en trainer Alfred Schreuder willen uit privacyoverwegingen weinig kwijt. Schreuder verwacht op korte termijn wel duidelijkheid over de situatie rond Ihattaren.

De krant baseert zich naar eigen zeggen op informatie vanuit politiekringen, bronnen rond Ihattaren en de voetballerij. De dreiging zou zijn begonnen nadat Ihattaren een relatie had gekregen met een vrouw, die op weerstand zou stuiten van haar familie. Ihattaren werd vervolgens geconfronteerd met ernstige bedreigingen in de privésfeer.

De dreiging kwam volgens de politie uit criminele hoek, aldus de krant. Daarom is besloten de voetballer niet op bekende plekken, zoals zijn woning of het trainingsveld te laten verschijnen.

Ajax huurde Ihattaren, met een optie tot koop, vorig jaar van Juventus nadat het toptalent mentaal en fysiek was afgegleden. Bij Ajax krabbelde hij weer op en na enkele goede eerste oefenduels leek hij dit seizoen kans te maken op speelminuten.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco

Zou wel treurig zijn als alles draait om een meisje. Ga aub lekker rustig met elkaar praten en laat die jongen lekker voetballen.

Escobar

Zonde.. goede voetballer

Anoniem

Absoluut