Vijf Nederlandse uithalers opgepakt in haven Antwerpen

De Antwerpse politie heeft de afgelopen dagen vijf Nederlanders opgepakt die vermoedelijk een partij cocaïne uit de haven wilden uithalen. Het gaat om twee meerderjarigen en drie minderjarigen. Dat meldt het Belgische Openbaar Ministerie maandag.

De scheepvaartpolitie kreeg in de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 maart melding van drie verdachte personen op kaai 614 in de Antwerpse haven. Na aankomst zagen agenten drie verdachten over een omheining met prikkeldraad klimmen. De drie konden uiteindelijk gearresteerd worden. Het gaat om drie Nederlanders van 14, 17 en 18 jaar. Voor de twee minderjarigen heeft de jeugdrechter gepaste maatregelen opgelegd, de meerderjarige werd aangehouden door de onderzoeksrechter.

Zondagnacht kreeg de scheepvaartpolitie opnieuw een oproep vanwege een verdachte situatie op dezelfde kaai. De verdachten sloegen op de vlucht, maar met behulp van een speurhond konden twee Nederlanders van 14 en 19 jaar gearresteerd worden. Uiteindelijk werd er ook cocaïne aangetroffen.

Ook voor deze feiten zullen de twee voor de jeugdrechter en onderzoeksrechter verschijnen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco

Als werken niet meet loont in Nederland, dan krijg je dit.

Moes

hahaha nee dit krijgt je dus als je niet oplet op school!
En je op je 14e al met blowen begint en in extreem dure (lelijke) merkleding loopt, dan krijg je dit a mattie en dat weet jij zelf ook wel. Hard werken loont vroeg of laat altijd. Er komen niet voor niets zoveel gelukzoekers hierheen.