Uit auto gegooide neergeschoten Nederlander was in nachtclub Antwerpen

Een 26-jarige Nederlander is zondagochtend in het centrum van Antwerpen uit een auto gegooid. De Nederlander werd met meerdere schotwonden gevonden. De man was vermoedelijk op een feest geweest in een nachtclub in de Belgische stad.

De man uit Vlissingen werd rond 06.00 uur ter hoogte van de Melkmarkt, vlak bij de Grote Markt uit een auto gegooid. De bestuurder van de auto met Nederlands kenteken ging ervandoor. De auto is later in de buurt van Middelburg teruggevonden en wordt nog onderzocht op sporen, met hulp van de Nederlandse politie.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou buiten levensgevaar zijn, maar zijn toestand is nog wel kritiek, meldt een woordvoerder van het parket in Antwerpen. Een 20-jarige man die bij het slachtoffer was, is aangehouden en meegenomen voor ondervraging.

De verdachte wordt nog steeds door de Belgische politie verhoord. Het parket denkt dat er nog meer inzittenden in de auto waren en is naar ze op zoek. Het parket in Antwerpen leidt het onderzoek.

Het is nog niet bekend waar en waarom het slachtoffer is neergeschoten en wie er allemaal bij betrokken waren.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Martin

Heeft zeker de verkeerde dame versierd?