Twee mensen naar ziekenhuis na schietpartij Breda, 21-jarige man aangehouden

Een 21-jarige man uit Krimpen aan den IJssel is aangehouden na een schietpartij vrijdagnacht in Breda. Bij de aanhouding trokken de agenten hun wapen.

Twee mensen zijn naar een ziekenhuis gebracht na de schietpartij in de Bavelseparklaan in Breda. De politie werd rond twee uur gewaarschuwd dat er geschoten zou zijn in de Bavelseparklaan.

De schietpartij vond plaats na een ruzie tussen bezoekers van een festival dat kort daarvoor plaatsvond bij het Breeparkterrein. Tijdens dit conflict trok iemand een wapen en schoot meerdere keren.

Een van de twee mensen die hierbij gewond raakten, was een voorbijganger. Op het andere slachtoffer was gericht geschoten. De slachtoffers zijn allebei naar een ziekenhuis gebracht.

Na de schietpartij ging de verdachte er in een auto vandoor. Een halfuur later kon hij alsnog aangehouden worden. Hij bevond zich toen ergens anders op het Breepark.

Bij het conflict voorafgaand aan de schietpartij waren meerdere mensen betrokken. De politie zoekt hen en sluit daarom meerdere aanhoudingen niet uit.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
San

Nederland en wapens. Ach ja