Twee mannen gewond geraakt bij twee verschillende schietpartijen Rotterdam

Zaterdagmiddag en zondagochtend zijn twee mannen in Rotterdam gewond geraakt bij twee verschillende schietpartijen. Beide mannen werden in hun been geraakt en zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Er zijn nog geen arrestaties verricht. Het is ook niet duidelijk of de schietpartijen verband houden.

Zaterdagmiddag rond 17.00 vond een schietpartij plaats voor een flat aan de Minosstraat in Rotterdam-Schiebroek. Een 28-jarige man raakte daarbij gewond aan zijn been. Het slachtoffer werd gevonden bij de ingang van een zorginstelling en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft voor de ingang van de flat een huls gevonden. De forensische opsporing heeft deze veiliggesteld en doet nader onderzoek.

Na de schietpartij vluchtten drie mannen in het zwart richting de wijk 110-Morgen. Een politiehelikopter heeft boven de wijk gevlogen. De verdachten zijn nog voortvluchtig. Over een aanleiding voor het schietincident is nog niets bekend.

De tweede schietpartij in Rotterdam vond zondagochtend rond 06.15 plaats in de buurt van de Mathenesserlaan en ’s-Gravendijkwal. Het 29-jarige slachtoffer zonder vaste woon- of verblijfplaats werd met een schotwond in zijn been aangetroffen op de Sint-Mariastraat in Rotterdam-West. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen

Niet zomaar nr 1 moordstad van 2023