Politie vindt 200.000 euro in verborgen ruimte auto

De politie heeft vorige week tijdens een verkeerscontrole 200.000 euro gevonden in een verborgen ruimte van een auto. Een 31-jarige Amsterdammer is aangehouden voor witwassen.

Het begon toen agenten woensdagmiddag de Amsterdammer staande wilden houden omdat hij 103 kilometer per uur reed op een locatie waar maar 70 kilometer per uur is toegestaan.

Toen de verdachte stopte en met de agenten sprak, roken agenten een wietlucht. Hij moest daarna meewerken aan een speekseltest waaruit bleek dat hij onder invloed van drugs was. Er werd besloten de auto verder te controleren. Er werden zakjes met drugs gevonden.

Toen een agent in de buurt van het middenconsole van de auto ging zoeken, begon de verdachte zenuwachtiger te worden. De politie bleef daardoor verder zoeken. Daarna vond een agent de verborgen ruimte met het geld.

De bestuurder is meteen aangehouden en het geld en de auto zijn in beslag genomen. Tijdens zijn aanhouding bleek de man in het bezit van meerdere telefoons.

Op donderdag 27 januari deed de politie een inval een woning in Vleuten na aanleiding van de vondst. Daarbij is een Rolex-horloge in beslag genomen ter waarde van 17.000 euro.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties