Politie toont nieuwe beelden verdachten liquidatiepoging Cor P.

De politie heeft in Opsporing Verzocht nieuwe beelden getoond van twee verdachten die crimineel Cor P. probeerden te liquideren in de Dominicaanse Republiek.

De Nederlander Cor P. werd op 4 januari 2022 onder vuur genomen in de Dominicaanse Republiek, maar overleefde de aanslag. Op de beelden is te zien hoe P. werd achtervolgd door twee mannen op een scooter.

Na de aanslag vluchtten de twee weg door de straten van de badplaats Las Terrenas, waarbij ze door meerdere camera’s werden gefilmd.

De politie heeft aanwijzingen dat de mannen op de scooter uit Nederland komen. Mogelijk is ook een derde Nederlander bij de liquidatiepoging betrokken. De politie wil niet alleen informatie over deze vermoedelijke uitvoerders, maar ook over de mogelijke opdrachtgever(s).

Cor P. was sinds 2020 voortvluchtig. Hij behoort tot de groep van zogenoemde ‘tattookillers’, een Nederlands moordcommando.

P. zat eerder vast voor een liquidatiepoging in Amsterdam en werd verdacht van de moord op mede-tattookiller Onno Kuut. Cor P. is terug in Nederland en zit hier vast.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Feyenoord

Rijdende scooter, toch redelijk scherpe beelden. Ik denk dat we in Nederland op dit gebied een hoop kunnen leren van de Dominicaanse Republiek.

Sjef

Komt hier hopelijk ook nog wel alleen heb je dan van die wappies die de hele sjekkies roken die dan gaan klagen over privacy en big reset bullshit.

Martin

Die achterop is duidelijk in beeld.

Anoniem

Grrrrr, beetje herkenbaar daar. Kwestie van tijd en hij wordt gepakt.

Limo

Ik denk dat de achterste snel herkend gaat worden, tenzij hij uit het buitenland komt en niemand hem in Nederland kent.