Politie toont foto’s van gezochte Tilburgse schutter

De politie heeft maandag foto’s getoond van de voortvluchtige 24-jarige Thomas Nelom uit Drunen. Nelom wordt verdacht van een schietpartij met een gewonde op een Tilburgs terras.

Agenten die op de schietpartij afkwamen, zagen twee mannen wegvluchten. De 22-jarige Lucas uit Drunen, de jongere broer van Thomas Nelom, werd direct aangehouden en zit nog vast op verdenking van medeplichtigheid.

Thomas Nelom slaagde erin weg te komen, ondanks een waarschuwingsschot van de politie. Op zijn vluchtroute werd later een vuurwapen aangetroffen. Dit is in beslag genomen.

Volgens de politie is op camerabeelden te zien dat Thomas Nelom de 29-jarige Tilburger neerschoot. Zijn jongere broer stond toen naast hem.

De politie roept de verdachte op zich te melden en is op zoek naar informatie over zijn verblijfplaats. Volgens de politie verblijft Nelom mogelijk in het buitenland.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Manolo

Zelfs de grootste criminelen kunnen niet lang verstopt blijven. Ik verwacht dat Thomas snel opgepakt gaat worden. Zal nu vast kaal zijn.

Flavor

die zit lekker in het buitenland