Opnieuw verdachte opgepakt voor dodelijke schietpartij Oss

De politie heeft een nieuwe verdachte opgepakt voor betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij in Oss op 14 april. Het gaat om een 21-jarige man uit Oss. Hij is in alle vroegte in een woning in zijn woonplaats aangehouden. De man zit in alle beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

Eerder deze maand zijn twee verdachten aangehouden, die allebei nog vast zitten. Ook in april werden twee mannen opgepakt, zij zijn nog steeds verdachte maar zitten inmiddels niet meer vast. De politie nam in april auto’s in beslag in Enschede en Oss omdat die mogelijk betrokken waren bij het dodelijke schietincident.

De politie zegt dat het onderzoek nog steeds onverminderd doorgaat. Waarschijnlijk zijn er dus nog altijd andere personen in het vizier van de politie. Om het onderzoek niet te schaden wil de politie niet meer details prijsgeven.

De politie wil ook nog altijd mensen spreken die directe getuige zijn geweest of rondom de Leeuwerikhof aanwezig waren op het moment dat er geschoten werd.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anoniem

goed

Jeroen

Dat krijg je als er overal wapens te koop zijn.

Nerdyy

Heb jij een idee hoe je dat kan stoppen? Makkelijk praten achter een toetsenbord.