Opnieuw geldautomaat opgeblazen in Amsterdam

In Amsterdam heeft opnieuw een plofkraak plaatsgevonden. Een geldautomaat op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord werd vannacht opgeblazen.

De explosie vond woensdagnacht plaats, om 3.00 uur. In de omgeving zouden volgens de stadszender AT5 twee ‘klappen’ te horen zijn geweest.

De omgeving van het winkelcentrum is ruim afgezet en een explosievenverkenner van de politie is ter plaatse om te controleren of er nog explosieven zijn achtergebleven.

De politie zette na de plofkraak de omgeving af en begon met een zoektocht naar de dader. Daarbij werd een helikopter ingezet. Het is nog onduidelijk of er iets is buitgemaakt tijdens de kraak.

Op het Buikslotermeerplein vonden vaker plofkraken plaats. In augustus gebeurde dat nog, enkele tientallen meters van de plek waar dit vannacht was.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
West

Ik hoor van boys dat er zieke buit word gemaakt maar media zegt altijd geen buit. daarom vaak plofjes

Feyenoord

Natuurlijk maken die gastjes buit, anders was het al lang opgehouden. Pas nog had d epolitie veel geld gevonden in een woning van een plofrkraker.

Martin

Ik geloof er niks van. Denk dat die jongens steeds opnieuw proberen en hopen dat het een keer wel gaat lukken om buit te maken.