Opnieuw explosie afgegaan in binnenstad Amsterdam

In de binnenstad van Amsterdam is in de nacht van vrijdag op zaterdag aan het Kleine-Gartmanplantsoen een ontploffing geweest. Niemand raakte hierbij gewond.

Afgelopen zondagnacht vond er in dezelfde straat voor café In the City ook al een ontploffing plaats.

Het explosief dat afgelopen nacht afging, zorgde voor een flinke knal, aldus een woordvoerder van de politie. Door de ontploffing is een raam van horecazaak Palladium vernield.

Op het moment van ontploffing stonden er veel mensen buiten. De politie heeft dan ook al meerdere getuigen kunnen spreken. Hieruit blijkt dat de verdachte met een andere persoon aan is komen lopen vanaf de Stadhouderskade over het Max Euweplein.

Vervolgens is de verdachte alleen verder gelopen in de richting van de horecazaak, waar hij een explosief achterliet. Na de ontploffing vluchtte hij rennend weg naar de Stadhouderskade. De politie heeft nog niemand aangehouden.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kevin

Elke miezierig ventje kan tegenwoordig een explosie veroorzaken. Wat een tijd.

Martin

Explosie veroorzaken is tegenwoordig net zoals een broodje bestellen. Als iemand dat bij mijn zaak of eigendom zou flikken zou ik hetzelfde gelijk terugdoen en dan elke maand lang totdat die puber doorheeft wat voor goedkope idioot het is. Nu praten die idioten er met trots over, alsof het wat voorstelt.

Anoniem

Precies dit!

Rick

Vandaag weer raak in Amsterdam- Osdorp. Gaat wel lekker daar.

Lipton

Lijkt alsof er deze keer wel buit is gemaakt. Als dat zo is dan gaan er snel veel meer volgen.