Nachclub Club Blu in Rottedam beschoten

Nachclub Club Blu in Rotterdam is in de nacht van vrijdag op zaterdag beschoten. De schoten vielen vannacht rond half drie. Ter plekke vond de politie meerdere hulzen.

Er is niemand gewond geraakt. De politie is bezig met een onderzoek naar het incident. Nog niet duidelijk is wat de oorzaak voor de schoten was. De schutter is niet gevonden.

Club Blu is de laatste jaren op last van burgemeester Aboutaleb meerdere malen dichtgegaan na verschillende incidenten.

Begin 2018 werd de zaak voor zes maanden gesloten nadat er onder meer een handgranaat voor de deur werd gelegd, een vuurwerkbom werd gegooid en met een automatisch vuurwapen op de deur werd geschoten.

In 2019 werd er opnieuw een handgranaat voor de club gelegd. In februari 2020 moest Club Blu drie maanden dicht, nadat bewakingspersoneel een bezoeker had mishandeld en een man een dag later voor de deur een vuurwapen trok.

De club werd in 2020 ook al eens beschoten. In de deur van de club zaten toen kogelinslagen. De eigenaar loofde toen 35.000 euro uit voor tips die leidden tot aanhouding van de dader.

In mei van dit jaar overleed een 29-jarige man na een geweldsincident in de club. Een 25-jarige Rotterdammer zonder vaste woon- of verblijfplaats werd daarna aangehouden.

Hij werd verdacht van doodslag. De mishandeling zou hebben plaatsgevonden in de vipruimte met privétafels. De club hoefde deze keer van de burgemeester niet te sluiten.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Martin

Lekker openhouden die Club. Het moet ophouden dat elke idioot kan bepalen of een zaak sluit of niet door er op te schieten.

Ratata

Niks openhouden, sluiten die handel. Anders heeft die klungel voor niks kogels verspild.

Snow

LOL