Mick van Wely schuldig aan seksueel overschrijdend gedrag

Misdaadverslaggever Mick van Wely is geschorst vanwege seksueel ongewenst gedrag. Er zijn verschillende meldingen door vrouwen gedaan bij een vertrouwenspersoon. Er zouden in totaal zeven vrouwen hun beklag hebben gedaan.

De vrouwen zijn ook boos omdat hij zich in de media voordeed als iemand die voor de vrouwen opkomt, terwijl hij juist zelf schuldig is aan dergelijke praktijken. Van Wely is één van de journalisten die het vermeende seksueel overschrijdend gedrag van Marco Borsato aan de kaak stelde en haalde meerdere maken hard uit naar mogelijke daders.

Zijn collega bij de Telegraaf John van den Heuvel zegt op Instagram ‘diep teleurgesteld’ te zijn en dat hij ‘in de eerste plaats denkt aan de collega’s die hiermee zijn geconfronteerd’. ‘Verder zit ik net als veel andere collega’s met de nodige vragen, nadat ik zeer onlangs summier op de hoogte ben gesteld’.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Grrrrr

Altijd al had ik het gevoel dat er iets niet helemaal klopt aan deze man.

Anoniem

Juist van zo een iemand kan je verwachten dat ie weet wat de gevolgens van wat ie doet. Kennelijk ging het hem alleen maar om zichzelf.

Dramaking

Bij 8 van de 10 Nederlandse misdaadjournalisten klopt iets niet. Vaak denk ik dat het coke snuiverds zijn, maar dit had ik niet echt gezocht achter hun.

Heavy Champ

Ook deze man is onschuldig totdat het tegendeel bewezen wordt

Joost

Wat een vooruitgang die smartphones. Vroeger gaf je bloemen of chocola. Scholieren gooiden met propjes met een boodschap.

Anoniem

dat was vroeger. nu hebben we smartphones

Mark

doen alsof ie voor de vrouwen opkomt terwijl ie zelf fout bezig was. nooit gedacht beter je mond te houden? misschien waren de dames dan niet eens naar buiten gekomen met hun verhaal.

Ducky

Hoe dom kan je zijn

PSV

Deze man is nooit meer geloofwaardig als hij over crime gaat praten. Tenzij hij zich neerzet als ervaringsdeskundige 😀

Roddelaars

Laten we eerst afwachten en kijken wat hij heeft gedaan. Er is een groot verschil tussen een verkeerde app vesruren of daadwerkelijk iemand betasten.

Mug

Schijnheilig deze Oostenrijker.

Harr22

Viespeuk