Man aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid dood Sawsan Mhamdi

In verband met de dood van de 35-jarige Sawsan Mhamdi uit Reuver is een man aangehouden. Sawsan Mhamdi is al sinds 15 juni van dit jaar vermist. Sindsdien werd er door de politie onderzoek verricht naar haar verdwijning.

Op diezelfde woensdag kwam er bij de politie in de Duitse gemeente Mainz-Biningen een melding binnen van de vondst van een lichaam, bij een viaduct.

Lang was bij de Duitse autoriteiten niet bekend wie de aangetroffen vrouw was. Ook in Duitsland startte men een onderzoek, waarbij oproepen in de media en in het opsporingsprogramma Aktenzeiten XY ungelöst werden gedaan. Dit leverde echter nog geen resultaat op.

Uiteindelijk kon op basis van forensisch onderzoek de identiteit van de vrouw worden vastgesteld. Daarop begonnen de Nederlandse en Duitse politie samen een onderzoek.

In het kader van dat onderzoek heeft de Nederlandse politie woensdagochtend een man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht mogelijk betrokken te zijn bij de vermissing.

Of en op welke manier hij mogelijk een rol bij de vermissing heeft gespeeld, is nog niet duidelijk. De politie zegt dat er diverse scenario’s en richtingen verder onderzocht en bekeken worden.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties