Kickbokstrainer Jaison Sanches doodgeschoten in Rotterdam

In Rotterdam is gisteravond rond 22.20 uur een man doodgeschoten. Het slachtoffer is de 30-jarige kickbokstrainer Jaison Sanches.

Het slachtoffer stond samen met vrienden op het terras van een Marokkaanse restaurant. Plotseling pakte een nog onbekende man een wapen en begon meerdere keren te schieten op het slachtoffer.

Bezoekers op het drukbezochte Tiendplein doken onder de tafels of renden weg. De paniek was groot. Het zwaargewonde slachtoffer viel op de grond nadat hij van dichtbij door meerdere kogels werd geraakt.

De dader is nog voortvluchtig. De Rotterdamse politie heeft een Team Grootschalige Opsporing op de moordzaak gezet. Zo’n twintig rechercheurs zijn met man en macht op zoek naar de schutter.

De politie zegt nog geen idee te hebben waarom het slachtoffer is doodgeschoten. De politie vraagt getuigen zich te melden en is daarnaast nog op zoek naar camerabeelden, foto’s en filmpjes van mensen die in de buurt waren van het Tiendplein.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Feyenoord

Triest nieuws. Ik lees overal dat hij erg geliefd was.

Rotje

Ruzie met de verkeerde? Kon iemand hem niet aan zonder wapen? In Rotterdam barst het van de vuurwapens, zomar doodgeschoten worden kan iedereen overkomen.

Martin

Laten we gewoon afwachten tot meer info naar buiten wordt gebracht door de politie.

Mark

Enige juiste antwoord