Jongens die brandbommen wilden gooien ontvoerd en gemarteld door Belgische drugsfamilie

Niet alleen in Nederland, maar ook in België worden steeds vaker aanslagen op woningen en panden gepleegd.

Een Belgische criminele familie die te maken heeft met dergelijke aanslagen, heeft een groep bewakers ingezet om alert te zijn op aanslagplegers.

Afgelopen week zijn twee mannen gemarteld die van plan waren brandbommen te plaatsen. De Gazet van Antwerpen kreeg daarvan filmpjes onder ogen.

Twee jonge criminelen waren op weg om met brandbommen een aanslag te plegen bij deze Belgische familie. De jongens werden nog voor de aanslag werd gepleegd ontvoerd en gemarteld. Er zijn schokkende beelden gemaakt van de marteling.

Op de beelden is te zien hoe twee jonge mannen vastgebonden op de grond liggen. Hun polsen, enkels, ogen en mond zijn afgeplakt met tape. In een twee filmpje zijn de twee jongens ook te zien, zitten op de grond, helemaal naakt. Het gezicht van een van de jongens is opgezwollen.

Op die manier probeert de familie zichzelf te beschermen tegen een reeks van aanvallen. Een aanslag vindt meestal plaats vanwege conflicten in het drugsmilieu en om persoonlijke vetes.

Criminelen kunnen voor een relatief klein bedrag een dergelijke aanslag bestellen. Dergelijke aanslagen vinden daarom steeds vaker plaats. Vooral in Amsterdam vinden vaak dergelijke aanslagen plaats.

Afgelopen weken dook CrimeVandaag in de wereld van de aanslagplegers. Het bleek kinderlijk eenvoudig om een aanslag te bestellen via social media. Personen bieden zichzelf aan om tegen een vergoeding een aanslag te plegen.

Inmiddels heeft de Amsterdamse politie twee rechercheteams ingezet om explosies in de stad tegen te gaan. De politie wil vooral de samenhang tussen de afzonderlijke aanslagen beter in beeld krijgen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Farsi

Goedzo. elke mongool dacht dat een bommetje afsteken iets bijzonders is. tijd dat deze snotneuzen manieren word geleerd

Martin

En ik nog denken dat Nederland erger was.

Anoniem

Dombo’s