Half miljoen euro beloning voor gouden tip juwelenroof TEFAF

Wie de gouden tip geeft over de juwelenroof tijdens de TEFAF-kunstbeurs in juni in Maastricht, krijgt een beloning van een half miljoen euro.

Schade-expertisebedrijf Charles Taylor Adjusting dat door de verzekeraar is ingehuurd zegt tegen De Telegraaf dat de Pink Panthers-bende mogelijk achter de roof zit vanwege de werkwijze.

De Pink Panthers-bende is een internationaal netwerk van tientallen overvallers uit voornamelijk de Balkan dat gespecialiseerd is in gewelddadige overvallen op juwelierszaken en rijke personen.

De beloning van een half miljoen euro is bedoeld voor degene met de gouden tip over de vier overvallers in ‘Peaky Blinders’-outfit die op de kunstbeurs tien kostbare juwelen stalen.

Hun buit zou volgens het schadebedrijf bestaan uit tien sieraden, waaronder een halsketting met gele diamant van 114 karaat. De overvallers sloegen vervolgens op de vlucht op elektrische steps.

Zowel de daders als de buit zijn spoorloos. De schade-expert is ervan overtuigd dat de overvallers in de omgeving van Maastricht hebben overnacht en zeker twee verkenningen hebben uitgevoerd op de beurs.

Van de vier overvallers zijn duidelijke camerabeelden vrijgeven door de politie.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Loco

Deze mannen zijn geen grap, respect. Kon ik dat maar zo plannen.

Escobar

Die zie je nooit meer terug!

Hassan

ik heb zieke respect voor deze gasten, snel snel geen praatjes geen geweld hup pakken en weg.