Drugshandelaar Piet W. vrij vanwege te weinig bewijs dubbele liquidatie

De Rotterdamse rechtbank heeft de Surinaamse vermeende drugshandelaar Piet W. voorlopig vrijgelaten. Dat meldt het Parool.

Piet W. stond terecht vanwege zijn rol bij twee liquidaties en grootschalige drugshandel, maar de rechter ziet onvoldoende aanwijzingen om hem nog langer in voorarrest te houden. Hij blijft wel verdachte.

W. is verdachte van betrokkenheid bij de moord op oud-profvoetballer Kelvin Maynard die op 18 september 2019 is doodgeschoten in Amsterdam-Zuidoost.

Volgens justitie heeft Piet W. ook opdracht gegeven voor de liquidatie van de 23-jarige Genciël Feller die in september 2019 werd doodgeschoten in Willemstad op Curaçao. Het slachtoffer zou drugs hebben gestolen.

In oktober vorig jaar is W. opgepakt. Justitie heeft bewijs aangedragen dat de gestolen partij drugs van W. zou zijn geweest en ook van andere transporten.

Advocaat Ruud van Boom vroeg de rechter om het voorarrest op te heffen omdat er geen bewijs is, behalve ‘roddels’. Zo is er anonieme informatie dat profvoetballer Quincy Promes zaken zou hebben gedaan met W..

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mark

Helaas te weinig bewijs.

Escobar

Waarom helaas? Hij kan gewoon onschuldig zijn.