Drie auto’s in beslag na oprollen drugskwekerij

De politie is dinsdagochtend binnengevallen in een loods aan de Roond in Boxtel. In een gierput onder het gebouw aan de Roond werden ruim 750 hennepplanten aangetroffen.

De planten zijn geruimd en de bijbehorende apparatuur, zoals lampen zijn in beslag genomen. Zowel de stroom als het water werden illegaal afgestapt. Beiden worden afgesloten en beide leveranciers doen aangifte.

In een kantoor zat een geheime ladder naar de gierput waar de kwekerij te vinden zat. Naast de hennepplanten vonden agenten vijf kilo gedroogde henneptoppen in een verpakking. Drie auto’s die op het erf bij de loods stonden, zijn in beslag genomen. De voertuigen zijn van een 37-jarige verdachte in deze zaak.

Volgens de politie komen hennepkwekerij op een veelvoud aan plekken voor, zoals huurhuizen en koopwoningen of in openbare gebouwen en loodsen. Maar ook in open velden of onder de grond. Deze plekken kunnen onveilig zijn vanwege brandgevaar of de uitstoot van giftige stoffen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Proost

Bij mij in de wij ook net een woning opgerold. Woon je nou net boven iemand die aan het kweken is en heb je geen idee hoeveel gevaar je loopt. Het zal maar je buurman zijn.

Anoniem

En die stickers zo op die in beslag genomen auto’s hahaha. Er lekker goed inwrijven.

Feyenoord

Dat ventje zal nog geld zat elders hebben verstopt.