Bekende modellenscout opgepakt in Amsterdam voor zedenmisdrijven

De politie in Amsterdam heeft donderdagavond een 44-jarige Israëliër aangehouden. Dat gebeurde op verzoek van Israel. Het zou gaan om de 44-jarige Israëliër Shai Avital, die daar nationaal bekend is.

De man wordt in eigen land verdacht van zedenmisdrijven. Het Openbaar Ministerie in Amsterdam wil niet bevestigen of het inderdaad om Avital gaat. De man wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Amsterdam. Israël heeft om zijn uitlevering gevraagd.

De scout zou worden beschuldigd van het lastigvallen van 26 vrouwen, onder wie voormalig cliënten en collega’s. Volgens het OM verdenken de Israëlische autoriteiten de man van zeker twee zedenmisdrijven en is het arrestatieverzoek daarop gebaseerd.

Tegen Avital is volgens Israëlische media al ruim een jaar geleden een arrestatiebevel uitgevaardigd. Hij zou destijds in Hongarije hebben verbleven. De Israëlische autoriteiten zouden hem vergeefs hebben gemaand naar zijn vaderland terug te keren, zodat hij over de verdenkingen kon worden ondervraagd.

Het modellenbureau van Avital zou een aantal Israëlische topmodellen vertegenwoordigen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen

Einde loopbaan. Ik begrijp niet waarom zo een vent niet op de gewone manier aan leuke dames kan komen. Moet wel lukken in zijn positie.

Ronald GI

dit soort figuren kunnen heel wat dames krijgen, maar zodra een dame hem afwijst kunnen ze er niet tegen. of ze maken juist misbruik van hun positie om kwetsbare dames die alles doen om bekend te worden het bed in te lokken.

Jordy

Die links op de foto zou ik wel een beschuitje mee willen eten.

Hans K

Ik zou ze wel beiden doen. De twee dames dan.