Advocate doodgeschoten voor kantoor in België

Bij een schietpartij voor een advocatenkantoor in de Belgische plaats Sint-Lievens-Houtem is zaterdagmiddag een advocate doodgeschoten. Het gaat om advocate Claudia Van Der Stichelen. Haar zoon zou gewond zijn geraakt. Dat schrijven Belgische media.

De schietpartij vond rond 13.20 plaats voor het advocatenkantoor Flammee-Van Der Stichelen in Sint-Lievens-Houtem (Oost-Vlaanderen). Twee personen werden geraakt, het gaat om advocate Claudia Van Der Stichelen en haar zoon.

De advocate werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, maar overleed kort daarna aan haar verwondingen. Haar zoon zou in zijn schouder zijn geraakt en is ook overgebracht naar het ziekenhuis.

Van Der Stichelen is gespecialiseerd in echtscheidingszaken. Ze was sinds 1989 werkzaam als advocate. Volgens Het Laatste Nieuws zagen ooggetuigen direct na de schietpartij een man in grijze overall en rugzak weglopen naar het Eilandbos schuin tegenover het advocatenkantoor.

De politie is bezig met een klopjacht op de dader. Het gaat vermoedelijk om de ex van een cliënt die de advocate vertegenwoordigde.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties