840 kilo coke tussen bananen in supermarkten Tsjechië

In meerdere supermarkten in Tsjechië zijn dozen bananen opgedoken met daarin cocaïne. Winkelmedewerkers hebben in dozen bananen in totaal 840 kilo cocaïne gevonden.

De drugs komt vermoedelijk uit Midden-Amerika. De lading werd waarschijnlijk per ongeluk door drugshandelaren aan de supermarkten geleverd of de drugshandelaren konden de drugs niet op tijd uithalen.

De cocaïne heeft volgens de autoriteiten een straatwaarde van ongeveer 68 miljoen pond. De politie zegt dat er in totaal 840 kilo cocaïne, ter waarde van ongeveer 68 miljoen pond, in beslag is genomen. Agenten doorzoeken nu andere winkels in het land waar bananendozen uit dezelfde zending zijn afgeleverd.

De Tsjechische politie zet het onderzoek naar de zendingen voort en maakt daarbij ook gebruik van internationale politie- en justitiecontacten.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Colo

Ze lagen te slapen toen hun container aankwam ahahaha.

Ronald

Een stagiere met grote tieten moest assisteren in de werkkamer vanwege het personeelstekort in de haven van Rotterdam. De corrupte havenmedewerkers die altijd alleen mannen om hun heen hebben waren daardoor net even afgeleid en drukten op de verkeerde knopjes. Container per ongeluk omgewisseld. Kan gebeuren.

Mark

Ik dacht dat alleen de havenmedewerkers in Rotterdam aan het staken waren. Dus ook ook de uithalers deden dus mee aan de staking.

Anoniem

Dit gebeurt vaker. Voor mij de reden om mijn kids bij de supermarkt te laten werken met een postzak in de buurt. Kwestie van tijd en je krijgt een lading coke binnen handbereik.