41-jarige man overleden na steekpartij in Tilburg

Een 41-jarige man is zaterdagnacht overleden bij een steekpartij op de Zuid-Oosterstraat in Tilburg. Op amper honderd meter lag ook een gewonde vrouw op straat. De vrouw is aangehouden en daarna overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie kreeg rond 01.20 een melding dat er een gewonde man bloedend in de Zuid-Oosterstraat in Tilburg lag. Al snel werd duidelijk dat dit slachtoffer zwaargewond was geraakt door een messteek. De man werd direct gereanimeerd, maar overleed na ongeveer 20 minuten aan zijn verwondingen.

Tijdens de reanimatie kwam er een tweede melding binnen van nog een gewond persoon, die op de hoek van de Zuid-Oosterstraat en Tulpstraat werd aangetroffen, op nog geen honderd meter van het eerste slachtoffer. Ook zij heeft snij- en steekwonden. De vrouw is enigszins aanspreekbaar en wordt met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Omdat de toedracht van de situatie nog onduidelijk is, is die vrouw aangehouden. Zij wordt vooralsnog als verdachte aangemerkt. De politie is een onderzoek gestart naar wat er zich vannacht in de Zuid-Oosterstraat heeft afgespeeld.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties