14-jarig meisje en 39-jarige man dood na schietpartij woning Brunssum

Een 14-jarig meisje en een 39-jarige man uit de gemeente Heerlen zijn omgekomen na een schietpartij in een woning in Brunssum. Twee andere personen raakten gewond.

Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding voor het drama is. Het meisje overleed ter plaatse. De 39-jarige man werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar aan zijn verwondingen.

De schietpartij vond plaats in een woning aan de Koolfhofstraat. De forensische recherche doet daar sinds dinsdagavond onderzoek in en rond de woning. Ook woensdag was de woning nog afgezet.

De overleden 39-jarige man zou een huisvriend zijn van het gezin dat bestaat uit een moeder, vier kinderen en de stiefvader. Die laatste en een van de andere kinderen zouden zwaargewond zijn geraakt. Na de schietpartij in de woning aan de Koolhofstraat zou de huisvriend de hand aan zichzelf hebben geslagen.

De politie laat weten dat er nog niemand is aangehouden als verdachte. Uit verder onderzoek moet blijken wat de aanleiding was en of er nog aanhoudingen kunnen worden verricht.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Escobar

Triest!