10 jaar cel voor masseur India voor verkrachting Nederlandse

Een 42-jarige man uit India moet tien jaar de gevangenis in voor het verkrachten van een Nederlandse toeriste. De 31-jarige Nederlandse toeriste werd in maart van dit jaar verkracht in een hotel in Jaipur, de hoofdstad van de noordelijke deelstaat Rajasthan.

De dader was haar masseur, die op haar verzoek een ayurvedische massage zou geven, een van oorsprong Indiase vorm van massage waarbij spieren en gewrichten soepeler worden gemaakt door gebruik van warme kruidenolie.

Maar het liep anders uit. De masseur vergreep zich bij binnenkomst in de hotelkamer vrijwel meteen aan de vrouw en betastte haar intieme delen. Ze verzette zich hevig waarop de man alleen maar agressiever werd, met een verkrachting als gevolg. Ze mocht van de man niemand vertellen wat er gebeurd was.

Ze liet zich echter de mond niet snoeren. Samen met het hotelpersoneel stapte ze naar het politiebureau om aangifte te doen. De politie nam de melding uiterst serieus en ging onmiddellijk over tot actie. De masseur, de 42-jarige Biju Murlidharan, werd binnen vier uur opgepakt toen hij na zijn vlucht uit het hotel naar het zuiden van India probeerde te gaan.

De man was vermoedelijk onderweg naar zijn woonplaats Kerala, dat zo’n 2300 kilometer zuidelijker ligt. Na de verkrachting werd het slachtoffer gevraagd of ze iets langer in India kon blijven, omdat dat het onderzoek ten goede zou komen. De vrouw stemde toe waardoor de man uiteindelijk kon worden veroordeeld.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Escobar

Als blonde vrouw is het niet verstandig een Indiase man als maseur te nemen.

Anoniem

ja dat schoot me ook meteen te binnen. Die lui in India staan best wel bekend om dat soort dierengedrag.

said

HAHAHA

Mocro

Geile hond hahaha

Luuk H

Viespeuk

Lorey

Straf is veel te laag